Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
25. apríla 2023, 11:52
Čas čítania 0:40

Zverejnili detaily v prípade šiestačky, ktorej dali vypiť savo. Polícia opísala, čo sa stalo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dievča po vypití sava hospitalizovali v nemocnici. Žiačky, ktoré sa na žarte podieľali, už rieši polícia.

V prípade šikanovanej šiestačky zo základnej školy v Banskej Bystrici sa vynorili nové informácie. Školáčka, ktorá nebezpečný dezinfekčný prípravok vypila, skončila v Detskej fakultnej nemocnici, informujú tvnoviny.sk. 

Nebezpečný žart spolužiačok skončil hospitalizáciou

„Na detský urgent sme včera prijali 12-ročné dievča, ktoré požilo čistiaci prostriedok na báze chlóru. ORL vyšetrenie nepreukázalo poleptanie slizníc. Na vylúčenie poškodení tráviaceho traktu podstúpi dnes gastrofibroskopické vyšetrenie,“ informovala hovorkyňa nemocnice v Banskej Bystrici Jana Petríková.

Dievča je mimo ohrozenia života v stabilizovanom stave. Podľa dostupných informácií sa už prípadom zaoberá polícia. Zo skutku sú podozrivé tri dievčatá, ktoré prípravok zobrali upratovačke a naliali ho do fľaše dievčaťa. 

„Polícia v Banskej Bystrici prijala trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a v súčasnosti prípad vyšetrujeme,“ uviedla banskobystrická krajská polícia. Podrobnejšie sa polícia k prípadu vyjadrí až po preverení všetkých skutočností. 

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Skutok sa stal údajne počas hodiny telesnej výchovy na sídlisku Sásová. Podľa slov blízkych bolo dievča na škole dlhodobo vystavené šikane. Novú školu 12-ročné dievča navštevovalo iba jeden rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia