Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
12. mája 2023, 14:30
Čas čítania 0:34

Lacný obchod Action nepoľavuje. Na južnom Slovensku otvorí novú predajňu, v tomto meste by si známy reťazec zrejme neočakával

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Do nového obchodu v Rimavskej Sobote už Action hľadá ľudí na vedúce pozície.

Lacný obchod Action už čoskoro na Slovensku otvorí ďalšiu prevádzku. Tentokrát sa dočká juh krajiny. Do novej pobočky v Rimavskej Sobote holandský reťazec začal hľadať aj prvých zamestnancov.

Na portáli Profesia.sk firma zverejnila inzeráty na pozíciu vedúceho predajne a 3 zástupcov. Budúci členovia manažmentu budú podľa ponuky zarábať od 1 250 eur mesačne.

Úspešným uchádzačom Action sľubuje okrem stravných lístkov a občerstvenia na pracovisku aj zamestnanecké benefity a vzdelávacie kurzy. Medzi podmienky Actionu patrí okrem expertnej úrovne slovenčiny aj stredoškolské vzdelanie s maturitou.

Viac ako tisíc produktov pod euro

Action ponúka sortiment bežnej spotreby do domácnosti, oblečenie a sladkosti. Zákazníci v ňom nájdu viac ako 1 500 produktov lacnejších ako 1 euro a drvivá väčšina produktov stojí menej ako 5 eur.

Značka svoje produkty rozdeľuje do 14 kategórií, ako multimédiá, domácnosť, záhrada, pranie, šport, oblečenie, dekorácie, hračky či osobná starostlivosť a domáci miláčikovia.

action
Zdroj: Action
Domov
Zdieľať
Diskusia