Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
23. augusta 2023 o 21:25
Čas čítania 0:24

U našich susedov sa vo vodnej nádrži tragicky utopili dve deti. Česká polícia začala trestné stíhanie za usmrtenie z nedbalosti

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Tragédia pri kúpaní sa odohrala v malej obci na juhu Čiech.

V českej obci Liběšice sa vo vodnej nádrži utopili dve malé deti. Tragédia sa stala v utorok 22. augusta a polícia už začala trestné stíhanie pre podozrenie zo spáchania trestného činu usmrtenia z nedbanlivosti, informuje český portál TN.cz.

„Môžeme potvrdiť, že došlo k tragickej udalosti, pri ktorej sa v Klůčku utopili dve maloleté osoby. Začali sme trestné stíhanie pre podozrenie zo spáchania trestného činu usmrtenia z nedbanlivosti,“ potvrdila hovorkyňa hasičov Úseckého kraja Ilona Gazdošová.

Záchranári pri prípade zasahovali s pozemnou posádkou aj leteckou záchrannou službou. Polícia viac informácií neposkytla z dôvodu citlivosti prípadu. Vodná nádrž Klůček je až do odvolania uzatvorená. 

„vodní NÁDRŽ Klůček“
Zdroj: Facebook/„vodní NÁDRŽ Klůček“
Domov
Zdieľať
Diskusia