Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
25. augusta 2023 o 16:31
Čas čítania 0:31

Vlak 90-ročnému starčekovi amputoval nohu. V Trenčianskom kraji sa snažil naskočiť, keď sa už vlak hýbal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zranený muž je hospitalizovaný v kritickom stave.

Starší pán sa v Trenčianskom kraji na poslednú chvíľu usiloval naskočiť na odchádzajúci rýchlik. Pre slabšiu fyzickú kondíciu a obmedzenú mobilitu sa mu však do vlaku nepodarilo dostať. Rýchlik ho nešťastne zachytil, vtiahol na koľaje a amputoval mu ľavú dolnú končatinu, informuje polícia na Facebooku. 

Podľa informácií od polície sa pán do vagóna nesnažil dostať z nástupišťa, ale zo strany koľajiska. „Dosiahnuť na prvý schodík osobného vagóna z úrovne koľajového zvršku je vo veku 90 rokov nepredstaviteľné. Ide o vzdialenosť cca 60 cm,“ upozornili policajti. 

Zraneného muža okamžite previezli do nemocnice, no momentálne je stále v kritickom stave. Policajti varujú verejnosť pred neuváženým konaním. „Apelujeme na cestujúcich, aby radšej „obetovali“ nejakú hodinku navyše a nepokúšali sa na poslednú chvíľu naskočiť do vlaku. Takéto konanie môže končiť fatálnymi následkami na zdraví, prípadne smrťou,“ uzavreli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia