Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
2. septembra 2023, 10:33
Čas čítania 0:31

Cristiano Ronaldo príde už tento mesiac na Slovensko. Kedy a kde ho uvidíme?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Cristiano Ronaldo príde už tento mesiac na Slovensko. Kedy a kde ho uvidíme?
Zdroj: ČTK/AP/Armando Franca

Slovenskí fanúšikovia uvidia jedného z najlepších hráčov sveta už čoskoro naživo.

Ako píšu Športky, na Slovensko by mala doraziť už tento mesiac futbalová superhviezda Cristiano Ronaldo. Uvidíme ho kopať do lopty, a to rovno na Tehelnom poli v Bratislave. 

Ronaldo totiž nechýba v nominácii trénera Portugalska Roberta Martineza na zápasy futbalovej kvalifikácie Majstrovstiev Európy 2024 proti Slovensku a Luxembursku. Slovensko si s Portugalskom zmeria sily už o týždeň v piatok 8. septembra. 


Výkop na Národnom futbalovom štadióne je naplánovaný na 20.45 h. Ronaldo bude mať v reprezentačnom tíme aj spoluhráča z jeho súčasného tímu Al Nassr, stredopoliara Otavia Monteira.

Portugalská hviezda opustila minulý rok anglický Manchester United a vzala lukratívnu ponuku v saudskoarabskom klube. V krajine nad ním dokonca prižmúrili oko a môže tak bývať so svojou priateľkou Georginou Rodriguezovou, aj keď spolu nie sú zosobášení, hoci zákon zakazuje nezosobášeným párom žiť v jednej domácnosti.

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia