Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. septembra 2023 o 16:38
Čas čítania 0:29

VIDEO: Traja tínedžeri sa pri Hlohovci vozili na jednej motorke. Začali unikať, keď sa ich polícia snažila zastaviť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Najmladší pasažier motorky mal iba 14 rokov.

Dopravní policajti zastavili troch tínedžerov, ktorí pred hliadkou unikali na ceste medzi obcou Dolné Trhovište a mestom Hlohovec na jednej motorke. Ani jeden z nich nemal vodičské oprávnenie a na motorke bez poznávacích značiek sedeli pasažieri bez prilieb, informuje trnavská polícia na Facebooku.

„Počas jazdy mladík niekoľkokrát prešiel v neprehľadných zákrutách do protismeru. Po pár kilometroch vodič zišiel z cesty a všetci traja skončili aj s motorkou v kríkoch. Našťastie sa nikto nezranil,“ informuje polícia.

Motorku šoféroval iba 16-ročný chlapec bez vodičského preukazu. Za prečin mu hrozí pokuta 300 eur, poprípade zákaz činnosti na 1 rok. 15-ročnému pasažierovi polícia uložila blokovú pokutu a 14-ročný mladík ešte nie je priestupkovo zodpovedný, preto polícia prečin oznámila úradu práce, sociálnych vecí a rodiny na ďalšie konanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia