Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová TASR
16. januára 2024, 17:24
Čas čítania 0:33

Andrejovi Dankovi vystavia faktúru za zdemolovaný semafor. Dopravná nehoda ho vyjde draho

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za zdemolovaný semafor Andrej Danko zaplatí 2 468,95 eura bez DPH.

Mesto Bratislava vystaví Andrejovi Dankovi za spôsobenú autonehodu faktúru vo výške 2 468,95 eura bez DPH, píšu noviny.sk. Informuje o tom magistrát mesta Bratislavy s odkazom na dodávateľa, ktorý sa stará v hlavnom meste o cestné svetelné signalizácie a dopravné značenia.

„V zmysle cenovej informácie od dodávateľa je výška škody vyčíslená na 2 468,95 eura bez DPH. Po tom, ako nám bude dodaná aj faktúra od dodávateľa, vystavíme pánovi Dankovi faktúru za poškodenie semaforu a zvislého dopravného značenia,“ uvádza magistrát mesta Bratislavy.

16. januára 2024, 15:58 Čas čítania 0:51 Andrej Danko poslal policajtov „do pi“, tvrdí Matovič. Video z autonehody uvidí aj verejnosť, sľubuje Šutaj Eštok Andrej Danko poslal policajtov „do pi“, tvrdí Matovič. Video z autonehody uvidí aj verejnosť, sľubuje Šutaj Eštok

Tvrdí, že dostal šmyk

K dopravnej nehode došlo vo štvrtok (11. januára) večer v bratislavskej Dúbravke. Danko podľa svojich slov dostal šmyk a narazil do semafora. Po príchode hliadky sa na mieste nenachádzal. Polícia potvrdila, že Danko sa dychovej skúške podrobil v piatok popoludní. Mala negatívny výsledok. Danko sa za incident ospravedlnil a deklaroval, že škodu zaplatí.

Andrej Danko.
Andrej Danko. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia