Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
3. apríla 2024, 15:44
Čas čítania 0:41

Hnutie Sme rodina oznámilo, že v druhom kole volieb podporuje Petra Pellegriniho. Pridáva sa aj Smer-SD a SNS

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O správe informovalo tlačové oddelenie hnutia.

Mimoparlamentné hnutie Sme rodina podporuje v druhom kole prezidentských volieb Petra Pellegriniho. Informovalo o tom tlačové oddelenie hnutia.


„Na základe výzvy zasadlo predsedníctvo hnutia Sme rodina (per rollam), na ktorom sa rozhodlo, že v druhom kole prezidentských volieb podporí hnutie kandidáta Petra Pellegriniho,“ uviedli.

Podporu Petrovi Pellegrinimu vyjadrili aj koaliční partneri. Informovali o tom lídri strán Smer-SD Robert Fico a SNS Andrej Danko v stredu na spoločnom tlačovom brífingu.

Podporu do tretice Pellegrinimu vyjadril aj neúspešný kandidát Ján Kubiš. Svojich voličov zároveň vyzval, aby išli k voľbám a rozhodli sa, koho voliť, podľa svojho vedomia a svedomia. Vie, že sú medzi nimi aj prívrženci Pellegriniho, aj Ivana Korčoka.

Podpora Korčoka

Strana Za ľudí a neúspešný kandidát na prezidenta Patrik Dubovský, naopak, podporili Ivana Korčoka. „Budem ho sám voliť a dovolím si aj vyzvať a poprosiť voličov, ktorí ma volili, ale aj voličov s konzervatívnym a kresťanským svetonázorom a zameraním, aby volili aj rozumom a volili Ivana Korčoka,“ uviedol Dubovský. Predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová takisto vyzvala ich voličov, aby išli voliť a podporili Korčoka.

Boris Kollár.
Boris Kollár. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia