Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
3. apríla 2024, 17:14
Čas čítania 0:35

Igor Matovič podporil Ivana Korčoka. Oboch kandidátov na prezidenta prirovnal k rôznym značkám áut

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Matovič označil Petra Pellegriniho za zlo, ktoré verne slúži mafii. Korčoka označil za obyčajného človeka, ktorý slúži Slovensku.

Líder hnutia Slovensko Igor Matovič na dnešnom tlačovom brífingu podporil prezidentského kandidáta Ivana Korčoka. Označil ho za človeka, ktorý 30 rokov verne slúžil vlasti, za obyčajného človeka s chybami, ale nie zákerného. Matovič povedal, že on aj členovia hnutia pôjdu voliť kandidáta Korčoka.

3. apríla 2024, 15:44 Čas čítania 0:41 Hnutie Sme rodina oznámilo, že v druhom kole volieb podporuje Petra Pellegriniho. Pridáva sa aj Smer-SD a SNS Hnutie Sme rodina oznámilo, že v druhom kole volieb podporuje Petra Pellegriniho. Pridáva sa aj Smer-SD a SNS

O Petrovi Pellegrinim povedal, že je „bez hanby, cti, svedomia“. Zároveň ho nazval človekom, „ktorý má rád luxus a 20 rokov verne slúžil mafii“. Líder hnutia Slovensko prirovnal Korčoka k jazdenej, ale spoľahlivej Škode Octavia a Pellegriniho k navoňanému a nablýskanému Moskviču, ktorý je však vnútri celý zhnitý.

„Zlo zvíťazí, len ak dobrí ľudia neurobia nič. Zlo menom Pellegrini zvíťazí, len ak dobrí ľudia v sobotu neprídu voliť. My v hnutí Slovensko v sobotu voliť pôjdeme a budeme voliť Ivana Korčoka, aby sa zo Slovenska nestala krajina, z ktorej mladí ľudia budú utekať do sveta a nechajú tu žiť len opustených rodičov,“ povedal Igor Matovič.

Igor Matovič, Ivan Korčok.
Igor Matovič, Ivan Korčok. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia