Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
15. apríla 2024, 9:38
Čas čítania 0:27

Mnohých Bratislavčanov dnes prekvapila nepríjemná zmena. Parkovacia politika sa rozšírila na ďalšie ulice

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nová regulácia začala platiť od 15. apríla.

Bratislavčania musia od 15. apríla v mestskej časti Ružinov parkovať podľa novej parkovacej politiky. Regulácia sa mení aj v zóne RU1– Nivy. Mesto zároveň upozorňuje, že zónu RU1 rozdelilo na dve lokality, ktoré budú rôzne spoplatnené, informujú na webovej stránke Paas.sk.

Lokalita RU1 – Nivy sever, ohraničená ulicami Trnavská cesta, Karadžičova, Záhradnícka a Bajkalská, bude regulovaná od 8.00 do 24.00 h od pondelka do nedele. Lokalita RU1 – juh, ohraničená ulicami Záhradnícka vrátane, Karadžičova, Mlynské Nivy, Prievozská a Bajkalská, bude regulovaná od 8.00 do 24.00 h od pondelka do piatka.

„Znamená to, že návštevníci zóny budú parkovať od 24.00 do 8.00 h zadarmo a od 8.00 do 24.00 h za nezmenenú hodinovú tarifu 1,50 eura,“ dodávajú na webe.

Parkovanie
Zdroj: paas.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia