Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
22. apríla 2024, 10:33
Čas čítania 0:24

VIDEO: Bratislavčan sa na audine rútil po diaľnici obrovskou rýchlosťou. Zaplatiť musí 800 eur, inak príde o vodičský preukaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia mu na mieste zadržala vodičský preukaz.

Diaľniční policajti zadržali vodičský preukaz Bratislavčanovi, ktorý na vozidle značky Audi „letel“ po diaľnici rýchlosťou 212 km/h. 45-ročný šofér prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 82 km/h, informujú policajti na Facebooku.

„Policajná hliadka mu na mieste uložila maximálnu možnú výšku pokuty, a to 800 eur. Vodič s rozhodnutím súhlasil, no peniaze na jej zaplatenie na mieste nemal. Pre insolventnosť mu policajti až do lehoty úhrady pokuty zadržali na mieste vodičský preukaz,“ píše polícia v statuse.

Anketa:
Dostal si už pokutu za prekročenie rýchlosti?
Áno, niekoľkokrát.
Áno, ale iba raz.
Ešte sa mi to nestalo.
Áno, niekoľkokrát.
40 %
Áno, ale iba raz.
22 %
Ešte sa mi to nestalo.
38 %

Policajti vodičov upozorňujú, že do konca mája vykonávajú kontroly formou objektívnej zodpovednosti. Mnohí vodiči, ktorí prekročili rýchlosť, preto môžu očakávať nemilé prekvapenie v podobe výzvy na uhradenie pokuty. 

Domov
Zdieľať
Diskusia