Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Barbora Fábryová
24. mája 2024, 7:55
Čas čítania 0:31

VIDEO: V Česku kandidujú do europarlamentu mimozemšťania. Líder kandidátky prišiel v kostýme do diskusnej relácie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Kandidáti v kostýmoch mimozemšťanov sľubujú koniec vojny na Ukrajine.

Za Česko kandiduje v eurovoľbách netradičná strana s názvom „Ano, lepší EU s mimozemšťany“. Jej členovia sa prezliekajú do kostýmov mimozemšťanov a tvrdia, že nejde o žiadnu recesiu. 

Líder kandidátky Tomáš Franěk vystúpil aj v diskusnej relácii ČT24. Prezlečený za mimozemšťana sľuboval, že strana zastaví vojnu a zdražovanie. Tvrdí, že oni majú ako mimozemšťania väčší nadhľad a za cieľ si dávajú dotlačiť Zelenského a Putina za rokovací stôl. 

česko
Zdroj: ČT24/reprofotot

„Zatiaľ čo sa politici hádajú sprava doľava, zľava doprava, my mimozemšťania máme nadhľad. Táto vojna sa raz skončí a skončí sa pri rokovacom stole. Ak získame mandáty europoslancov, urobíme všetko pre to, aby to bolo čo najskôr. Zastavíme vojnu a tým aj zbytočnú drahotu. Príďte k voľbám a príďte všetci! Voľte číslo 16. Voľte mimozemšťanov do Európskeho parlamentu!“ takto znie ich stranícke motto na webe.

Domov
Zdieľať
Diskusia