Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. júna 2024 o 15:44
Čas čítania 0:33

Futbalový agent Kríž sa ospravedlnil za nevhodné video o Ukrajincoch a Rumunoch: Mrzí ma, že to uniklo na verejnosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kríž svoje ospravedlnenie smeroval k menšinám.

Futbalový agent Viktor Kríž sa ospravedlnil za video, v ktorom sa hanlivo vyjadroval o Rumunoch a posielal ukrajinských futbalistov na front. Povedal, že použil nevhodné slová a veľmi ho to mrzí, pretože má aj medzi Rumunmi a Ukrajincami veľa priateľov.

„Mrzí ma, že toto video uniklo na verejnosť. Nebolo to myslené politicky, išlo o predzápasový ošiaľ a už to nevrátim späť. Je mi ľúto, že to uniklo na verejnosť, pretože to bolo len pred pár známymi,“ povedal Kríž.

Na spomínanom videu sa futbalový agent Viktor Kríž a otec Mareka Hamšíka Richard spoločne s ďalšími ľuďmi natáčajú kamerou patriacou RTVS. „Musíme vyhrať nad tými cigánmi poj**anými, Rumunmi,“ povedal Kríž a dodal, že Ukrajinci si podľa neho nezaslúžia nič iné ako ísť domov. „Nech tam ťahajú, do p**e, a nech radšej na fronte bojujú,“ odkázal im. RTVS sa proti videu ohradila.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER News SK (@refreshernews.sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia