Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
27. júna 2024 o 18:47
Čas čítania 0:42

VIDEO: Do mikrofónu RTVS vulgárne nadával na Ukrajincov a Rumunov. Futbalového agenta natáčal Hamšíkov otec

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

RTVS sa od záberov dištancuje.

Po internete koluje video, na ktorom sa futbalový agent Viktor Kríž a otec Mareka Hamšíka Richard spoločne s ďalšími ľuďmi natáčajú kamerou patriacou RTVS. Na záberoch padli vulgarizmy a xenofóbne výroky na adresu rumunského a ukrajinského futbalového tímu. Kauzu medializoval portál Stratégie

„Musíme vyhrať nad tými cigánmi poj**anými, Rumunmi,“ povedal Kríž na Rumunov. Vyhlásil aj to, že dúfa, že Belgicko vyhrá nad Ukrajinou, pretože Ukrajinci si podľa neho nezaslúžia nič iné, ako ísť domov. „Nech tam ťahajú, do p**e, a nech radšej na fronte bojujú,“ odkázal. 

Vo videu sa tiež pýšil, že Slovensko vraj bude prvé v skupine. Na konci sa kameraman s logom RTVS aj Hamšíkov otec, ktorý bol za druhou kamerou, smiali. Kríž neskôr povedal, nech záznam nikde nezverejňujú. 

RTVS sa proti videu ohradila. Tvrdí, že na videu nie sú jej zamestnanci. „RTVS sa dištancuje od videa a jeho obsahu. Nahrávka, na ktorej je technické vybavenie RTVS, bola natočená bez vedomia televízie a nevystupujú v nej jej zamestnanci. Využitie techniky cudzími osobami je už predmetom vyšetrovania, na základe ktorého budú vyvodené dôsledky,“ povedal RTVS.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER News SK (@refreshernews.sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia