Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Nina Miščíová
16. septembra 2024 o 14:26
Čas čítania 0:49

VIDEO: Ľudí pobúrilo video muža, ktorý skočil do divokej rieky. Polícia jeho konanie odsúdila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nezodpovedný plavec sa na polícii neskôr priznal sám.

Sociálne siete obletelo video nezodpovedného muža, ktorý polonahý preskočil zábradlie a skočil z mosta do rozbúrenej rieky. Incident sa odohral v českom meste Otrokovice neďaleko Zlína. 

Kameraman zachytil, ako muž po skoku do vody začal plávať proti prúdu a následne sa vynoril na brehu. Polícia neskôr prijala telefonát, v ktorom sa muž k činu sám priznal a uznal svoje nezodpovedné pochybenie.

16. septembra 2024 o 11:39 Čas čítania 0:53 VIDEO: Muž v neopréne sa rozhodol zasurfovať si na rozbúrenej Vltave. Internetový hit má kritikov aj obdivovateľov VIDEO: Muž v neopréne sa rozhodol zasurfovať si na rozbúrenej Vltave. Internetový hit má kritikov aj obdivovateľov

Riskantný čin odsúdili ľudia v komentároch aj záchranné zložky. „V žiadnom prípade by ľudia nič také nemali robiť. V prípade rieky so silným prúdom je jednak v ohrození ten, kto tam skočí, ale aj prípadne pre zasahujúcich hasičov,” komentovala hovorkyňa krajských hasičov Lucie Javoříková.

„V posledných dňoch sa stretávame s tromi typmi ľudí. Tými, čo o niečo prišli. Tými, čo tým prvým nezištne či z titulu svojej profesie pomáhajú. Tými, čo skáču do rozvodnenej rieky z mosta, schádzajú na paddleboarde Vltavu alebo trénujú vo svojom kajaku jazdu na divokej rieke,” dodala polícia na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia