Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
16. septembra 2024 o 11:39
Čas čítania 0:53

VIDEO: Muž v neopréne sa rozhodol zasurfovať si na rozbúrenej Vltave. Internetový hit má kritikov aj obdivovateľov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Nie je známe, ako sa z vody dostal von.

Neznámy muž sa rozhodol zasurfovať si na rozbúrenej Vltave. Po riskantnom výkone skončil vo vode a so surfom odplával preč. Tým sa však vystavil nebezpečnej situácii a riskoval potenciálny zásah záchranných služieb. Ako sa z vody dostal, zatiaľ nie je známe. 

Český premiér Petr Fiala apeloval a obyvateľov krajiny, aby sa vzhľadom na povodne a záplavy riadili odporúčaniami pohotovostných zložiek.

Fiala upozornil, že niektorí obyvatelia sa zdráhajú uposlúchnuť príkaz na evakuáciu a opustiť svoje byty alebo domy. „Tým však ohrozujú nielen samých seba, ale aj tých ľudí, ktorí sa potom musia pokúsiť o ich záchranu, keď to bude dramatické,“ dodal český premiér pre českú televíziu.

@forrestkral

Top počasí 14.9.

♬ Pursuit Of Happiness - Extended Steve Aoki Remix - Kid Cudi

Povodne v Česku majú prvú obeť a sedem ľudí je nezvestných. Jeden človek sa utopil v rieke Krasovka pri meste Bruntál v Moravskosliezskom kraji.

Najvyššie stupne povodňovej aktivity boli dosiahnuté na tokoch v 11 zo 14 krajov Českej republiky, informovali v nedeľu. Výnimkou zostáva Praha, Plzenský a Karlovarský kraj. V najbližších dňoch hrozí ďalší výraznejší vzostup hladiny rieky Morava, a to z dôvodu vyššieho prítoku z rieky Bečva.

29. júla 2024 o 9:30 Čas čítania 4:40 Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom

Primátor mesta Kroměříž Tomáš Opatrný dodal, že prognóza sa stále mení a občania by mali sledovať aktuálnu situáciu na mestských informačných kanáloch a na webe Českého hydrometeorologického ústavu.

Prečítaj si aj tieto články:

16. septembra 2024 o 9:26 Čas čítania 0:34 Povodne v Česku majú prvú obeť. V krajine je aktuálne nezvestných sedem ľudí Povodne v Česku majú prvú obeť. V krajine je aktuálne nezvestných sedem ľudí
16. septembra 2024 o 8:01 Čas čítania 0:24 ZSSK prerušilo vlakovú dopravu medzi Bratislavou a Viedňou. Situácia platí až do odvolania ZSSK prerušilo vlakovú dopravu medzi Bratislavou a Viedňou. Situácia platí až do odvolania
16. septembra 2024 o 7:30 Čas čítania 0:39 Dažde na Slovensku stále neutíchajú. Meteorológovia aj dnes vydali výstrahy tretieho stupňa (+mapa) Dažde na Slovensku stále neutíchajú. Meteorológovia aj dnes vydali výstrahy tretieho stupňa (+mapa)

Domov
Zdieľať
Diskusia