Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. apríla 2023 o 6:46
Čas čítania 0:31

Iba 2-ročnému dieťaťu v Brezne našli v krvi pervitín. Matka tvrdí, že netuší, ako sa to mohlo stať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípadom sa už zaoberá polícia aj úrady.

Iba 2-ročné dievčatko bolo vo vážnom stave hospitalizované v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Banskej Bystrici. Lekári si spočiatku mysleli, že má epileptický záchvat, no po odberoch a toxikologickom vyšetrení zistili, že má v tele pervitín, píšu Noviny.sk.

Lekári po zistení okamžite zalarmovali políciu, ktorá udalosť prešetruje. Prípad už preveruje aj sociálka. „Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny prehodnotí situáciu detí na základe určenej miery ohrozenia a prijme potrebné opatrenia,“ vyjadrilo sa Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny.

Matka netuší, čo sa mohlo stať

Malé dieťa žije v jednej domácnosti s rodičmi a so súrodencami. Matka tvrdí, že netuší, ako sa dievčatku do krvi pervitín dostal. Popiera, že by doma podobné látky prechovávali. „Neviem o tom. Som si vedomá, že som za ňu zodpovedná. Ja sama neviem, ako mám postupovať.“

detská fakultná nemocnica banska bystrica
Zdroj: detskanemocnica.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia