Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
2. mája 2023 o 13:15
Čas čítania 0:35

Hľadali nebezpečného pedofila, zrazu našli 7 mŕtvych tiel. Sexuálny predátor svojím činom šokoval USA, predtým uniesol tínedžerky

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Oklahomská polícia udalosť vyšetruje ako vraždu.

Polícia v americkom štáte Oklahoma našla počas pátrania po dvoch nezvestných tínedžerkách sedem mŕtvych ľudských tiel. Identitu obetí bude podľa šerifa Eddy Ricea musieť potvrdiť súdny lekár. Polícia však podľa neho predpokladá, že sú medzi nimi aj telá dvoch hľadaných dievčat, 16-ročnej Brittany Brewerovej a 14-ročnej Ivy Websterovej.

 
Medzi obeťami údajne je aj odsúdený sexuálny delikvent Jesse McFadden, ktorého z väzenia prepustili podmienečne v roku 2020. 

Po dievčatách, ktoré svedkovia videli naposledy práve v aute s McFaddenom, pátrala polícia od pondelkového rána. Práve vtedy sa mal McFadden postaviť pred súd pre viacero obvinení súvisiacich s prechovávaním detskej pornografie. Polícia pátranie ukončila a incident vyšetruje ako vraždu.

Domov
Zdieľať
Diskusia