Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
4. mája 2023, 12:45
Čas čítania 0:54

Lacné letenky z Bratislavy: do Záhrebu môžeš letieť za 9 eur, do Milána od 20 eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Májové ceny leteniek potešia všetkých nadšencov cestovania.

Letecké spoločnosti potešia v máji nadšených turistov. Tento mesiac sa za atraktívne ceny dokážeš dostať z bratislavského letiska do populárnych destinácií Slovákov len za pár eur. Vyplýva to z ponúk zverejnených na medzinárodnom portáli Skyscanner, ktorý monitoruje ponuky leteckých a prepravných spoločností.

Najvýhodnejšie letenky do Záhrebu, hlavného mesta Chorvátska, ponúka spoločnosť Ryanair. Ak do tejto lokality zavítaš 9. mája alebo 11. mája, či 13. mája, vyjde ťa to len na 9 eur

O niečo drahšie sú v ponuke letenky do Záhrebu. Napríklad vo štvrtok 18. mája (od 14 eur) a v sobotu 20. mája (od 15 eur).

Atraktívne ceny ponúka aj Londýn a Miláno

Za pár desiatok eur sa v máji môžeš dostať aj do populárneho talianskeho Milána. Výhodné letenky od 20 eur do tejto lokality ponúkajú letecké spoločnosti napríklad v utorok 9. mája alebo v utorok 23. mája. Víkendové lety do Milána sú o niečo drahšie, ak by si tam však zavítal v nedeľu 28. mája, zaplatíš len 24 eur.

V prípade, že by si radšej navštívil Londýn, máme pre teba dobrú správu. Aj do tejto destinácie dokážeš počas nasledujúceho mesiaca nájsť zopár výhodných ponúk. V stredu 10. mája by si sa do hlavného mesta Anglicka dostal už od 15 eur. Cestovať sa tam oplatí aj cez víkend, keďže sa v rozmedzí od piatka 12. mája do nedele 14. mája ceny leteniek pohybujú od 20 eur.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Benjamin Davies, Danijela Prijovic
Domov
Zdieľať
Diskusia