Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
19. mája 2023, 21:55
Čas čítania 0:44

MS v hokeji 2023: Dráma až do konca. Postup do štvrťfinále sa Slovákom po prehre s Kazachstanom vzďaľuje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kazachstan nám strelil 3 góly v priebehu piatich minút. Tretia tretina nás vrátila do zápasu gólmi Pánika a Regendu, ktorí stretnutie vyrovnali na 3 : 3.

Piaty zápas majstrovstiev sveta nedopadol podľa našich predstáv. Tím Kazachstanu sa nám v riadnom hracom čase nepodarilo zdolať. Vyrovnaný stav zostal aj po predĺžení. Zápas tak rozhodli nájazdy.

Zo zápasu si odnášame cenný bod. Prvý gól stretnutia Kazachom do horného rohu brány strelil Patrik Koch. Po prvej tretine sa hráči do šatne síce pobrali za priaznivého skóre, no na konte mali mizivý počet striel. 

Druhá tretina ako z hororu

Druhá tretina nedopadla podľa ich predstáv. Už v prvých minútach Starchenko skóroval a vyrovnal stav na 1 : 1. Nepríjemne nás súper prekvapil ešte dvakrát, keď v priebehu piatich najbližších minút strelil ďalšie dva góly. 

Na našu bránu v krátkom čase vystrelil Orekhov a zvrátil zápas v prospech svojho tímu. Gólovú prevahu Kazachstan onedlho potvrdil opäť a zvýšil na 1 : 3. 

V polovici tretej tretiny sme sa vrátili do zápasu gólom z hokejky Richarda Pánika a znížili tak skóre na 2 : 3. Tesne pred koncom riadneho hracieho času Pavol Regenda vyrovnal na 3 : 3 a zaistil nám cenný bod. 

Domov
Zdieľať
Diskusia