Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
29. mája 2023, 16:25
Čas čítania 0:33

Agresor v Kežmarku sexuálne napadol 22-ročnú ženu, keď šla z obchodu. Tá ho kopla tak silno, že z miesta činu ušiel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Útočník údajne sexuálne napadol Revúčanku, polícia ho obvinila.

Muž z okresu Kežmarok údajne sexuálne napadol ženu z Revúckeho okresu, pričom v súčasnosti čelí obvineniu. O prípade, ktorý sa stal v sobotu 27. mája ráno na ulici Suchá hora v Kežmarku, informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.

Uviedla, že 27-ročný muž sledoval 22-ročnú ženu, ktorá sa vracala z obchodu domov. „Oslovil ju s vulgárnym návrhom, na čo žena reagovala útekom. Muž ju však dobehol a začal ju sexuálne obťažovať. Odvážna mladá žena sa bránila a podarilo sa jej útočníka tak kopnúť, že z miesta ušiel,“ priblížila incident Ligdayová.

Polícii sa páchateľa podarilo ešte v ten deň vypátrať, bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. Získaná dôkazná situácia umožnila okresnému vyšetrovateľovi mladého muža obviniť zo zločinu sexuálneho násilia. „V prípade preukázania viny pred súdom mu podľa zákona hrozí trest odňatia slobody na päť až desať rokov,“ uzavrela hovorkyňa.

Polícia SR
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Prešovský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia