Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
3. júna 2023, 17:57
Čas čítania 0:50

Anne Karolíne Schmiedlovej sa podarilo poraziť Dayovú, prebojovala sa už do osemfinále French Open

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovenka zvíťazila hladko 2 : 0 na sety.

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa dnes postavila na kurt proti Američanke Kayle Dayovej. V predošlých zápasoch sa jej podarilo poraziť súperku z Ruska Kudermetovovú a Španielku Zadoinovú. V treťom kole Roland Garros 2023 narazila na Američanku Kaylu Dayovú. Slovenka zvíťazila pomerne hladko dva nula na sety.

Slovenská tenistka sa v prvom kole French Open objavila v zápase proti Ruske Veronike Kudermetovovej v drese vo farbách ukrajinskej vlajky, aby tak vyjadrila podporu našim susedom. Po zápase svoju radosť z výhry zdieľala na instagramovom profile, čo si ihneď všimla jej tenisová kolegyňa z Ukrajiny Katarina Zavacká. Jej fotku prezdieľala a v popise nechýbali ani srdiečka žltej a modrej farby. 

V osemfinále sa Anna Karolína stretne s náročnou prekážkou, ktorou je ďalšia americká tenistka a zároveň šiesta hráčka sveta Coco Gauffová.

Domov
Zdieľať
Diskusia