Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eliška Hulová
7. júna 2023, 10:55
Čas čítania 0:46

Lacný obchod Action hľadá brigádnikov na východe Slovenska. Ponúka slušnú mzdu, za ktorú by sa nemuseli hanbiť mnohé firmy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Lacný obchod Action hľadá brigádnikov na východe Slovenska. Ponúka slušnú mzdu, za ktorú by sa nemuseli hanbiť mnohé firmy
Zdroj: 3i Group

Lacný reťazec Action aktuálne hľadá brigádnikov do Michaloviec. Zarobiť si vieš až 6 eur za hodinu.

Obľúbený diskontný obchod Action do svojho tímu v Michalovciach hľadá ľudí na skrátený úväzok alebo brigádu. Budúcim brigádnikom pritom ponúka slušný plat, za hodinu by mali zarobiť 6 eur, uvádza inzerát na portáli profesia.sk.

Action v Michalovciach aktuálne hľadá študentov alebo mamičky na materskej a rodičovskej dovolenke, ktoré chcú pracovať so zákazníkmi, vykladať tovar, pomáhať pri reklamáciách, pracovať pri pokladni a mať flexibilný pracovný čas.

Študenti môžu odrobiť maximálne 20 hodín týždenne, zatiaľ čo mamičky na materskej môžu odpracovať maximálne 10 hodín za týždeň.

Obchod k tomu všetkému ponúka rôzne školenia, zamestnaneckú zľavu na celý sortiment, súťaže pre zamestnancov, firemné akcie a občerstvenie na pracovisku. 

Viac ako 1 500 produktov pod 1 euro

Action má predajne po celej Európe a Slováci ho poznajú najmä zo susedného Rakúska a Česka. Action láka na sortiment bežnej spotreby do domácnosti, oblečenie a sladkosti.

Na slovenskom trhu chce konkurovať predajniam ako Pepco, Kik a Tedi. Zákazníci v ňom nájdu viac ako 1 500 produktov lacnejších ako 1 euro a drvivá väčšina produktov stojí menej ako 5 eur.

24. marca 2024, 6:20 Čas čítania 11:38 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí

V súčasnosti má predajne alebo svoje pobočky plánuje otvoriť v Bratislave, Trnave, Michalovciach, Topoľčanoch, Spišskej Novej Vsi či Rimavskej Sobote. 

Action
Zdroj: 3i Group
Domov
Zdieľať
Diskusia