Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
26. júna 2023 o 6:55
Čas čítania 0:36

Až 277-tisíc Slovákom sa blíži termín tejto dôležitej povinnosti. Úrady predĺžia otváracie hodiny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Už len do konca nasledujúceho pracovného týždňa.

Finančná správa občanom pripomína, že 30. júna je končiaci termín na podanie daňového priznania s trojmesačným odkladom. Povinnosť podania daňového priznania do 30. júna sa týka zhruba 277 000 daňovníkov.

V súvislosti s tým finančná správa informuje aj o predĺžení úradných hodín daňového call centra. V pondelok 26. júna a v piatok 30. júna bude možné na cell centrum volať od 8.00 do 00.00 h, zatiaľ čo v stredu 28. júna a štvrtok 29. júna sa dovoláš len do 19.00 h.

„Daňovníci si musia splniť svoje povinnosti v zákonom stanovenej lehote, iná možnosť na predĺženie lehoty na podanie daňového priznania už nie je. Podať daňové priznanie do konca septembra môžu len tí daňovníci, ktorí podali do konca marca oznámenie o predĺžení lehoty na podanie daňového priznania a majú zdaniteľné príjmy zo zdrojov v zahraničí. Tí si mohli lehotu predĺžiť o šesť mesiacov,“ povedala pre TASR hovorkyňa finančnej správy Martina Rybanská. Viac informácií sa dozvieš tu.

Finančná správa
Zdroj: Facebook/Finančná správa
Domov
Zdieľať
Diskusia