Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
24. júla 2023 o 9:34
Čas čítania 0:30

PRIESKUM: Taký prepad ešte SaS nezažila, dve najsilnejšie strany zvýšili náskok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pozrite si preferencie voličov v najnovšom volebnom prieskume agentúry Ipsos.

Najnovší volebný prieskum agentúry Ipsos pre Denník N ukázal, ako by vyzerali výsledky parlamentných volieb, ak by sa konali už v tomto mesiaci. Podľa prieskumu by sa do parlamentu dostalo deväť politických subjektov. 

Prvé miesto si už niekoľko mesiacov drží strana Smer-SD (19,4 %), za ňou nasleduje strana Progresívne Slovensko (15,9 %). Trojicu najsilnejších dopĺňa strana Hlas (14,9 %). Do parlamentu by sa dostala aj strana Republika, ktorá získala podporu 8,6 % voličov, za ňou nasleduje strana OĽaNO (7,1%) a strana Sme rodina (6,4 %). S podporou 5,9 % by sa do parlamentu dostala strana KDH a za ňou nasledujú strany SaS a SNS s podporou voličov 5 %.

Do parlamentu by sa nedostali strany Aliancia (3,5 %), ĽSNS (2,6 %) a ani strana bývalého premiéra Eduarda Hegera Demokrati (2,1 %). 

Preferencie voličov si môžeš pozrieť v grafe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia