Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
29. júla 2023 o 15:05
Čas čítania 0:32

VIDEO: Nela Lopušanová strelila ďalší gól, z ktorého ti spadne sánka

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rodáčka zo Žiliny je doslova na nezastavenie.

Stále iba 15-ročná slovenská hokejistka Nela Lopušanová nás už mnohokrát ohúrila mimoriadnym talentom. Najnovší záblesk hokejovej brilantnosti prišiel počas pražského turnaja hráčok do 18 rokov World Selects Invitational.

3. apríla 2023 o 9:40 Čas čítania 6:54 Hokejový supertalent Nela Lopušanová: Ženským hokejom sa nedá živiť ani v USA, baby tam musia popri športe aj pracovať Hokejový supertalent Nela Lopušanová: Ženským hokejom sa nedá živiť ani v USA, baby tam musia popri športe aj pracovať

Na zábere, ktorý obletel hokejový svet, obišla slovenská útočníčka okolo obrankýň a po úvodnom zákroku brankárky dorazila puk do brány z otočky a dokonca zo vzduchu.  Na turnaji mala nezastaviteľná rodáčka zo Žiliny bilanciu 15 gólov. V prvom zápase play-off sa presadila dokonca štyrikrát.

 
Tím Premier Ice Prospects, za ktorý Lopušanová nastupovala, obsadil na turnaji nakoniec druhé miesto, keď vo finále podľahol Czech Selects U18 po výsledku 1 : 3.

Domov
Zdieľať
Diskusia