Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
12. augusta 2023, 11:12
Čas čítania 0:44

Nové detaily o zápase Musk vs Zuckerberg. Zápasiť budú na mieste ako z čias starovekého Ríma

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Bližšie neurčenú lokáciu vraj prisľúbila aj talianska premiérka.

Elon Musk sa na svojej sociálnej sieti X (bývalý Twitter) vyjadril k očakávanému súboju medzi ním a šéfom Meta Markom Zuckerbergom. Zápas nebude podľa Muska organizovať UFC, ale ich nadácie.

Livestream zápasu môžu diváci očakávať na X a Meta, pričom sa vraj majú pripraviť na to, že sa bude odohrávať na mieste z čias starovekého Ríma. Samotnú lokáciu však Musk v statuse bližšie nešpecifikoval.

O usporiadaní zápasu údajne komunikoval priamo s talianskou premiérkou a ministrom kultúry, ktorí súhlasili, že zápas sa bude môcť odohrávať na „epickom mieste“. Špekuluje sa, že by mohlo ísť o Koloseum, ktoré už v minulosti Musk spomínal.

Celý výťažok zo zápasu bude určený na pomoc veteránom a pediatrickým nemocniciam v Taliansku. Zuckerberg však svojim sledovateľom na sociálnej sieti povedal, že dátum súboja nie je stále dohodnutý.

Domov
Zdieľať
Diskusia