Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
6. septembra 2023 o 20:25
Čas čítania 0:52

Cestujúci mal v lietadle takú hrozivú hnačku, že sa let musel otočiť a vrátiť. Je to biohazard, hovorí pilot v nahrávke

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Tento let napokon meškal osem hodín.

Lietadlo spoločnosti Delta na linke z americkej Atlanty do španielskej Barcelony sa muselo po vzlietnutí otočiť a vrátiť. Dôvodom je podľa portálu Vice fakt, že jeden z pasažierov mal hroznú hnačku. V nahrávke, ktorú niekto pridal na X (bývalý Twitter), údajne počuť pilota, ktorý situáciu nazýva biohazardom v komunikácii s riadiacou vežou.

„Je to biohazard, máme tu cestujúceho, ktorý hnačkuje po celom lietadle, takže chcú, aby sme sa vrátili do Atlanty,“ znie na nahrávke. Tento let sa uskutočnil ešte 1. septembra a otočiť sa musel dve hodiny po tom, čo odletel z letiska Hartsfield-Jackson v Atlante. Do Barcelony znovu vyrazili o päť hodín neskôr o tretej hodine ráno.

„Naše tímy pracovali s čo najväčšou rýchlosťou a bezpečnosťou, aby dôkladne vyčistili lietadlo a dostali našich zákazníkov do ich konečnej destinácie. Úprimne sa ospravedlňujeme zákazníkom za meškanie a nepríjemnosti, ktoré postihli ich cestovné plány,“ informovala Delta v tlačovej správe.

Na internete sa objavili aj neoverené zábery, na ktorých je zachytený interiér lietadla – upozorňujeme, že nie sú vhodné pre slabšie povahy.

Domov
Zdieľať
Diskusia