Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
13. septembra 2023 o 12:05
Čas čítania 0:53

Nové informácie v prípade zmiznutej Sone. V tele mala extrémne vysokú dávku liekov na spanie, na nič si nepamätá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa nových informácií Soňa po celý čas svojho zmiznutia nebola pri vedomí. Dostala extrémne silnú dávku liekov na spanie.

V prípade zmiznutia 22-ročnej študentky VŠMU sa vyskytli nové informácie. Podľa najnovších informácií TV Joj Soňu niekto v osudnú noc uniesol a opakovane jej do tela vpichol silné lieky na spanie.

Mladá žena sa po pracovných povinnostiach v Slovenskom národnom divadle, kde v sobotu 9. septembra do neskorých večerných hodín dolaďovala posledné detaily pred podujatím, vybrala s kamarátmi do mesta. Krátko po 3.30 h v noci nastúpila na zastávke Zochova na nočný autobus do Petržalky, no domov sa v ten deň už nevrátila.

Zrejme nebola pri vedomí

Nové skutočnosti hovoria o tom, že jej počas nasledujúcich 26 hodín niekoľkokrát do oblasti stehna a zadku niekto vpichol injekcie so silnou dávkou utlmujúcich liekov na spanie. Po celý čas zmiznutia teda pravdepodobne mladá žena nebola pri vedomí a na toto obdobie si nepamätá. 

Lieky, ktoré jej podali, sa nedajú bežne kúpiť a používajú sa výlučne pod dohľadom zdravotníkov v nemocnici. Ak by jej všetky tieto lieky vpichli naraz, dávka by mohla byť pre človeka smrteľná.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Polícia už má v rukách kamerové záznamy z nočného autobusu, v ktorom študentka cestovala domov. V mestskej hromadnej doprave sa údajne rozprávala s neznámym mužom, z nočného spoja však vystúpila sama.

Mladá študentka v Petržalke prechádzala cez uličku, ktorá nebola osvetlená. Domov to mala len 150 metrov. Susedia tvrdia, že táto ulička je nebezpečná a ktokoľvek sa v nej môže ukryť. 

Soňa
Zdroj: archív rodiny, Polícia SR
Domov
Zdieľať
Diskusia