Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
19. septembra 2023, 15:40
Čas čítania 0:49

VIDEO: Ronaldo spôsobil opäť davové šialenstvo. Fanatickí fanúšikovia behali za autobusom a do hotela sa vyštverali po skale

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zápas sa odohrá za zatvorenými bránami.

Cristiano Ronaldo, ktorý svojou prítomnosťou len pred pár dňami pobláznil stovky slovenských futbalových fanúšikov, pokračuje v šírení rozruchu. Hráč saudskoarabského tímu Al-Nassr sa dnes predstaví v rámci ázijskej ligy majstrov proti iránskemu klubu Perespolis FC a miestni fanúšikovia ho prijali vo veľkom štýle.

Pred jeho príletom do hlavného mesta Teheránu sa pred letiskovou halou zhromaždili stovky fanatických priaznivcov, ktorí sa s 5-násobným držiteľom zlatej lopty túžili odfotiť alebo stretnúť.

Neodbytní fanúšikovia bežali aj popri tímovom autobuse a svojmu idolu nedali pokoj ani po príchode do hotela Espinas Palace. Videá na sociálnych sieťach ukazujú davový ošiaľ, keď iránski fanúšikovia vtrhli do vstupnej haly i na poschodia hotela a neúnavne skandovali meno hráča.

Teheránska samospráva podľa Al Jazeery mesto vyzdobila transparentmi vítajúcimi Ronalda a jeho spoluhráčov, na ktorých boli odkazy v perzštine, angličtine a arabčine. Zápas sa odohrá bez fanúšikov za zatvorenými bránami. Pre nápor fanúšikov musel Al-Nassr zrušiť predzápasový tréning.

Domov
Zdieľať
Diskusia