Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
5. októbra 2023 o 8:37
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: NAKA zasahuje na viacerých miestach na Slovensku. Zamerali sa na čierny obchod s liekmi na potenciu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Počas akcie údajne zadržali niekoľko ľudí.

Na viacerých miestach Slovenska od rána zasahuje Národná kriminálna agentúra. Akcia sa týka nelegálneho predaja liekov na potenciu. Podľa informácií portálu tvnoviny zadržali niekoľkých ľudí. 

Polícia zasahovala aj budove v Trnave, ktorá je priamo spojená  s daňovým úradom. Jedna zo svedkýň tvrdí, že videla, ako niekto z prehľadávaných priestorov pravidelne vynáša plné vrecia.

Polícia na Facebooku informovala, že vykonala 6 domových prehliadok a 1 prehliadku iných priestorov. Pri akcii s názvom Lieky Národná kriminálna agentúra zaistila veľké množstvo liekov na potenciu a obvinila 6 osôb.

„Podľa zistení polície ide o organizovanú skupinu, ktorá mala pôsobiť na území celej Slovenskej republiky a svoju činnosť sústreďovať v Trenčianskom a Trnavskom kraji. Za obdobie 3 rokov mala získať profit viac ako 2 mil. eur,“ napísala polícia v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia