Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
23. novembra 2023 o 8:55
Čas čítania 0:31

Slovákov čaká počas víkendu poriadna snehová nádielka. Niekde napadne až 20 centimetrov snehu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Najvýraznejšie sneženie postihne sever Slovenska.

Aj keď Slováci v posledných dňoch pociťujú výraznejšie ochladenie, v najbližších hodinách ešte prituhne. Na území severného Slovenska začne výraznejšie snežiť a napadnúť by malo až 20 centimetrov snehu, informuje portál imeteo.

Ešte v piatok ráno treba počítať s daždivým počasím, ktoré najviac pocítia obyvatelia severného Slovenska. V piatok popoludní sa začne výraznejšie ochladzovať. Najvyššia denná teplota sa bude pohybovať od 5 do 10 stupňov Celzia. Na severe Slovenska dosiahne najvyššia denná teplota 1 až 5 stupňov Celzia.

Víkend so sebou prinesie výrazne sneženie na severe Slovenska. Zmenu počasia najviac pocítia obyvatelia Žilinského a Prešovského kraja. Môže tam napadnúť až 10 cm snehu a na horách až 20 cm. Mierne sneženie by malo zasiahnuť aj západne Slovensko. Najvyššia denná teplota sa v sobotu bude pohybovať od -3 do 5 stupňov Celzia.

Domov
Zdieľať
Diskusia