Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
10. decembra 2023, 12:20
Čas čítania 0:56

Podľa Danka by bol najlepším prezidentom Fico. Naznačil, za akých podmienok bude kandidovať on sám

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Predseda SNS Andrej Danko povedal, že by bol rád, ak by súčasná vláda mala svoje zastúpenie aj v prezidentskom paláci.

Predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko sa v relácii televízie TA3 V politike vyjadril, že si vie predstaviť Roberta Fica ako prezidenta Slovenskej republiky. 

„Fico by bol najlepší prezident,“ povedal Danko a neskôr dodal, že by bol rád, ak by súčasná vláda mala svoje zastúpenie aj v prezidentskom paláci. Zároveň si však myslí, že má Robert Fico obavu z neúspechu. „Podľa mňa sa obáva toho, že neuspeje, podobne ako v roku 2014, keď ho voliči nezvolili, pretože ho chceli ako premiéra,“ povedal Danko. 

Svoju kandidatúru nepoprel

Vyjadril sa aj k predpokladanej kandidatúre predsedu strany Hlas-SD Petra Pellegriniho s tým, že by podľa neho vo vláde chýbal ako líder. V relácii nepoprel ani kandidatúru člena SNS. „Keď ma nahnevajú, tak aj ten plot podpálim,“ citoval Danko v závere relácie zbojníka Pacha, čím naznačil, že sa v budúcom roku možno bude uchádzať o prezidentské kreslo.

Danko priblížil, že rozhodovať o postupe v prezidentských voľbách bude stranícky snem zrejme medzi sviatkami. Ak Pellegrini nestojí o podporu strany v prvom kole volieb, strana sa podľa Danka zrejme rozhodne inak. Ozrejmil, že časť SNS hovorí o podpore Štefana Harabina a časť o tom, že je Dankovou povinnosťou kandidovať v záujme zachovania zjednocovania národných strán.

14. mája 2024, 21:15 Čas čítania 5:35 Ficovi kamaráti si obľúbili Dubaj. Našli sme Výbohovcov a Počiatkovcov, trvalý pobyt tam mal aj Bödör Ficovi kamaráti si obľúbili Dubaj. Našli sme Výbohovcov a Počiatkovcov, trvalý pobyt tam mal aj Bödör

„Ja som v tých veciach bojovník, aj Pellegrinimu som povedal, že choď to toho naplno, lebo to môže zle dopadnúť,“ uviedol s tým, že by ho v opačnom prípade mohol prevalcovať Ivan Korčok „s miliónmi z Ameriky“.

Andrej Danko
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia