Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
16. decembra 2023 o 17:29
Čas čítania 0:31

Pýtali od nej euro, potom ju udreli. Skupina mladíkov na autobusovej zastávke v Nitre napadla len 16-ročné dievča

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K incidentu došlo v blízkosti strednej školy.

V Nitre partia mladých mužov na autobusovej zastávke neďaleko strednej školy surovo napadla len šestnásťročné dievča, informuje portál My Nitra. Ako na sociálnej sieti uviedla matka tínedžerky, skupina útočníkov začala obťažovať jej dcéru. Agresorov vraj bolo minimálne desať. K incidentu prišlo ešte 27. novembra po 13. hodine.

Útočníci najskôr chytali jej tašku a následne aj samotné dievča, pričom od nej žobrali peniaze – konkrétne jedno euro. Keď im mladé dievča povedalo, aby ju nechali, začali po nej pľuť oriešky. Hneď nato dostala päsťou do tváre. Nikto z okolouidúcich svedkov jej nepomohol. Dievča následne ošetrili v nemocnici.

Matka obete už podala trestné oznámenie. Jaroslav Maček z nitrianskej prokuratúry potvrdil, že začiatkom decembra bolo začaté trestné stíhanie pre prečin výtržníctva. „Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony v tejto chvíli nebudeme poskytovať bližšie informácie,“ povedala policajná hovorkyňa Jana Šinková.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia