Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent TASR
27. decembra 2023, 15:05
Čas čítania 0:42

Hrozná tragédia na východe Slovenska. Elektrický prúd zabil len trojročné dieťa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K incidentu došlo v meste Lipany v okrese Sabinov.

Polícia vyšetruje smrť 3-ročného dieťaťa v meste Lipany v okrese Sabinov, ku ktorej došlo v utorok krátko pred obedom. Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, jeho úmrtie spôsobil pravdepodobne kontakt s poškodeným káblom elektrického vedenia. Na prípad upozornil portál tvnoviny.sk.

Malé dievča zasiahol prúd vnútri pri dverách v dome. Dievča následne chytil otec a prúd zasiahol takisto jeho, ako aj babku dievčatka. Tým sa však nič vážnejšie nestalo. Záchranárom, ktorí prišli na miesto incidentu, sa život dievčatka už nepodarilo zachrániť.

„Na miesto privolaný obhliadajúci lekár nariadil súdnoznaleckú pitvu, ktorá stanoví presnú príčinu smrti dieťaťa. Prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, ktorý vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ uviedla Ligdayová. Ako doplnila, okresný vyšetrovateľ vykonáva všetky potrebné procesné úkony, ktorých cieľom je zistiť všetky okolnosti tejto tragickej udalosti.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR vyslalo ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci a rýchlej lekárskej pomoci na pomoc dieťaťu po zásahu elektrickým prúdom. Záchranári na mieste vykonávali resuscitáciu, nakoniec však museli skonštatovať exitus,“ povedala hovorkyňa OS ZZS SR Petra Klimešová.

Domov
Zdieľať
Diskusia