Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. marca 2024, 10:46
Čas čítania 0:39

VIDEO: Česi sú podporovateľmi „hitlerošov“. Harabin tvrdí, že v prípade výhry vo voľbách pôjde najprv do Moskvy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Harabin by chcel rozvíjať spoluprácu s Ruskom.

Prezidentský kandidát Štefan Harabin povedal, že jeho prvá cesta po zvolení do funkcie by bola do Moskvy a nie do Česka, ako je zvykom. O našich susedoch povedal, že sú to len podporovatelia „hitlerošov a fašistov“. 

„Prvá cesta by bola do Ruska, pretože nepôjdem do Česka, pokiaľ by som vyhral voľby, k tým podporovateľom hitlerošov a fašistov,“ vyhlásil Harabin na zraze svojich podporovateľov vo Zvolene.

Harabin tvrdí, že nie je milovníkom Ruska, no vie, čo je dobré pre Slovákov. Bývalý predseda Najvyššieho súdu SR chce vraj normalizovať vzťahy s Ruskom v záujme dodávania lacných surovín. Slovákom pripomenul, že je to pre dobro zvyšovania životnej úrovne obyvateľov.

Český portál Novinky.cz informuje, že mu počas zrazu, na ktorom hovoril o „fašistickej Ukrajine“, niekoľkokrát zazvonil telefón a ozvala sa ruská melódia Davaj, nalivaj. 

Domov
Zdieľať
Diskusia