Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
25. marca 2024, 9:48
Čas čítania 0:24

Harabin zdieľa kritický príspevok voči Pellegrinimu a Korčokovi. Voličom radí, čo majú spraviť v 2. kole

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Štefan Harabin získal v prvom kole prezidentských volieb 11,7 %, čo ho zaradilo na 3. miesto.

Bývalý sudca Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin cez Telegram zdieľal príspevok, ktorý kritizuje finálnych kandidátov na prezidenta. Podľa neho je v druhom kole „povinnosťou vlastenca nezradiť seba samého“ a nedať hlas Petrovi Pellegrinimu ani Ivanovi Korčokovi.

20. marca 2024, 16:30 Čas čítania 0:46 Štefan Harabin: Korčok a Pellegrini sú ako siamské dvojčatá, sú rovnaké zlo (Rozhovor) Štefan Harabin: Korčok a Pellegrini sú ako siamské dvojčatá, sú rovnaké zlo (Rozhovor)
19. marca 2024, 18:00 Čas čítania 0:40 FACE TO FACE s Igorom Matovičom: O Pellegrinim viem „hlboko nemorálnu“ informáciu FACE TO FACE s Igorom Matovičom: O Pellegrinim viem „hlboko nemorálnu“ informáciu
26. februára 2024, 16:30 Čas čítania 18:31 Veľký rozhovor s Ivanom Korčokom: Hovoriť Ukrajincom, aby sa vzdali, je pokrytecké a zbabelé Veľký rozhovor s Ivanom Korčokom: Hovoriť Ukrajincom, aby sa vzdali, je pokrytecké a zbabelé

V statuse autor označil oboch kandidátov za amerických sluhov, ktorí podporujú „banderovský režim“. „Skutočný vlastenec“ podľa príspevku už v druhom kole prezidentských volieb nemá žiadneho kandidáta.

Víťazom prvého kola prezidentských volieb je Ivan Korčok, ktorý získal 42,31 % hlasov. Peter Pellegrini, ktorý tiež postúpil do druhého kola volieb, získal 37,17 %. Štefan Harabin získal 11,7 %, čo ho zaradilo na 3. miesto. Volebná účasť predstavovala 51,8 %.

Štefan Harabin
Zdroj: Telegram/Štefan Harabin
Domov
Zdieľať
Diskusia