Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
19. apríla 2024, 13:30
Čas čítania 0:30

Čech stavil 400 korún, vyhral 130 miliónov. Nemusí pracovať do konca života

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Spoločnosť Sazka uviedla, že ide o závratnú sumu, no v rámci Eurojackpotu je to „len“ menšia výhra.

Čech vyhral v lotérii Eurojackpot takmer 130 miliónov českých korún, čo je v prepočte 5,13 milióna eur. Výherca podal tiket s náhodným tipom za 400 českých korún (15,9 eura), informuje portál Novinky.cz.

Výherca trafil v piatom stĺpci všetkých päť čísel z prvého osudia (35, 36, 37, 41, 48) a jedno číslo z dvoch (12) v druhom osudí. „Je to štvrtá najvyššia výhra v Eurojackpote v Českej republike. Celkovo je to dvanásta najvyššia výhra v histórii v Českej republike vrátane športky a ďalších hier Sazky,“ povedal Martin Babec, manažér lotérie Sazka.

Spoločnosť Sazka uviedla, že hoci ide o závratnú sumu, v rámci Eurojackpotu je to „len“ výhra v druhom poradí. Ak by stávkar získal výhru v prvom poradí, vyniesla by mu takmer tri miliardy korún (119 milióny eur).

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Flickr/Tim Reckmann/na voľné použitie



Domov
Zdieľať
Diskusia