Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
25. apríla 2024, 14:37
Čas čítania 0:31

Slovenský developer JTRE expanduje do Nemecka. V centre Berlína postaví novú stavbu ako z budúcnosti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovenská firma vstupuje na nemecký trh.

Slovenský developer JTRE expanduje do Nemecka. Po úspešnej realizácii prvých londýnskych projektov prichádza aj do Berlína. Nový projekt v centre mesta by mal priniesť miesto na aktívny život a prácu vo vznikajúcej modernej štvrti Europacity. 

„Vstupujeme na trhy, kde chceme dlhodobo pôsobiť. Podobne ako v Londýne, aj v Berlíne sme vytvorili pobočku JTRE pre nemecký trh,“ hovorí Pavel Pelikán, výkonný riaditeľ JTRE.

Europacity zahŕňa štyri funkčne rôznorodé súčasti. Okrem bývania, kancelárií, hotela a denného centra pre deti prinesie gastronómiu, obchody a služby v živom parteri budov. Práce na pozemku by sa mali začať v máji tohto roka a koncom leta sa začne s realizáciou hrubej stavby.

Rezidenti budú môcť využívať zelený vnútroblok s oddychovou zónou a detským ihriskom, viac ako 300 cyklostojanov s kompletným zázemím, podzemnú garáž s nabíjačkami pre elektromobily.

DEVELOPER BERLÍN NEMECKODEVELOPER BERLÍN NEMECKODEVELOPER BERLÍN NEMECKO
Zobraziť galériu
(3)
Späť
Zdieľať
Diskusia