Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
3. mája 2024 o 17:06
Čas čítania 0:24

Vodiči, pozor na nové pravidlo: zimné pneumatiky s označením M + S už nestačia. Hrozí pokuta

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zimné pneumatiky s označením M + S ti už stačiť nebudú. Do platnosti vstúpilo nové pravidlo.

Zimné pneumatiky s označením M + S boli doteraz dostačujúce. Nové uznesenie z dielne Európskej únie však prináša zmeny. Po novom sa bude od 1. októbra 2024 považovať za zimnú pneumatiku len taká, ktorá má symbol troch štítov so snehovou vločkou, teda 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Skratka M + S (Mud and Snow) už nebude stačiť, informuje auto.pravda.sk

Skratka M + S znamená Mud and Snow, čo je v preklade blato a sneh. Problém nastal, keď niektorí výrobcovia začali toto označenie používať pre pneumatiky určené do terénu, nie do zimných podmienok. Pneumatiky tak nemuseli obsahovať zimnú zmes ani zimný dezén.

5. mája 2024 o 14:30 Čas čítania 4:59 Hokejový reprezentant Gajdoš pred MS v Česku: Kvôli hráčom z NHL makáme viac, sex pred zápasom je každého osobná vec (ROZHOVOR) Hokejový reprezentant Gajdoš pred MS v Česku: Kvôli hráčom z NHL makáme viac, sex pred zápasom je každého osobná vec (ROZHOVOR)
5. mája 2024 o 9:30 Čas čítania 7:41 V Papuči som sa rozprával so štamgastmi o Lacovi Meliškovi: Prievidžania si „Uja Cibuľu“ pamätajú aj ako futbalistu (Reportáž) V Papuči som sa rozprával so štamgastmi o Lacovi Meliškovi: Prievidžania si „Uja Cibuľu“ pamätajú aj ako futbalistu (Reportáž)
4. mája 2024 o 12:30 Čas čítania 3:47 Príbeh Američanky, ktorá sa 12 rokov nepohla z gauča: keď ju záchranári našli, časti jej tela sa „roztekali“ do matraca Príbeh Američanky, ktorá sa 12 rokov nepohla z gauča: keď ju záchranári našli, časti jej tela sa „roztekali“ do matraca

Domov
Zdieľať
Diskusia