Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
27. mája 2024 o 10:13
Čas čítania 0:51

VIDEO: Mladý Slovák na Floride pri brutálnom zásahu policajtov kričal od bolesti. Tí však tvrdia, že išlo o rutinný zákrok

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Policajti sa po potýčke pred podnikom na Mattea vrhli a spútali mu ruky aj nohy.

Mladého Slováka Mattea koncom februára 2024 počas nočnej potýčky zatkli americkí policajti, ktorí s ním údajne brutálne zaobchádzali. Jeho matka tvrdí, že ho mučili. Polícia však argumentuje, že policajti mladíka spútali, aby si neublížil. TV Markíza zverejnila video, na ktorom vidno násilné zaobchádzanie s mladým študentom.

Koncom februára sa nachádzal mladý 26-ročný Matteo v Miami na Floride. Dostal sa do potýčky pri nočnom klube a ľudia privolali policajnú hliadku. Tá sa ho najskôr snažila poslať preč, no nedal sa odbiť a na políciu slovne zaútočil.

Policajti sa následne na Mattea vrhli a spútali mu ruky aj nohy. Po prevezení na policajné oddelenie urobili to isté. Mladíka zviazali tak, aby sa nemohol hýbať. Po štyroch hodinách ho previezli do cely. Sťažoval sa na komplikácie s dýchaním, ktoré mohli spôsobiť postupy policajtov, pri ktorých mu dali koleno na krk. 

Výkriky a silné bolesti 

„Keď si pozriete to video, to sú desivé výkriky Maťa, pretože jeho tak silno spútali, že sa mu zarezávali do mäsa, jemu neprúdila už krv v rukách, on plače, on žiada, aby mu to povolili, proste nič,“ opisuje zábery Matteova mama.

19. septembra 2024 o 12:10 Čas čítania 2:29 Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov

Incidentom sa zaoberajú diplomati aj polícia v Miami. Tá síce hovorí o rutinnom zákroku, no mama mladíka s jej krokmi nesúhlasí a dala dokopy tím právnikov. Matteo má slovenské aj talianske občianstvo.

Domov
Zdieľať
Diskusia