Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Nina Miščíová
26. júna 2024 o 7:58
Čas čítania 0:31

VIDEO: Romana Tabák sa obula do kolegýň v parlamente. „Tie ženy sú také nevkusné,“ okomentovala ich v podcaste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Romana Tabak sa v podcaste vyjadrila k štýlu obliekania kolegýň z parlamentu.

Bývala poslankyňa z koaličnej SNS Roman Tabák nešetrila ostrou kritikou. V podcaste Pohofka sa vyjadrila k vzhľadu a štýlu obliekania žien v parlamente. Na kontroverzné vyjadrenie bývalej poslankyne upozornil na svojom Instagrame moderátor Rasťo Iliev. 

Na otázku moderátorky Lucie Medveď Patákovej, či si všíma oblečenie a celkový vzhľad kolegov, Romana odpovedala: „Ja určite. Keď prídeš do parlamentu, tie ženy sú také nevkusné. Tie političky, keby ste odfotili, to je taká katastrofa. Také nevkusné, neupravené vlasy, topánky, šaty.“ Romana v podcaste spomenula aj to, že ona chodí vždy do parlamentu upravená. 

Ľudia pod videom opisujú vyjadrenia exposlankyne ako nevhodné a povrchné. Viacerí komentujúci zdôraznili, že by ju skôr mala zaujímať politická kultúra a práca, nie štýl obliekania. „Tak teraz neviem... do parlamentu sa chodí na módnu prehliadku alebo kvôli prijímaniu zákonov?“ napísala Anna.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa R a s t o I l i e v (@rastoiliev)

Späť
Zdieľať
Diskusia