Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
5. augusta 2024 o 7:35
Čas čítania 0:41

VIDEO: Polícia vykonala raziu v bratislavskom klube Kácečko. „Postavte sa hneď všetci k stene do p**e,“ kričali vraj na ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti pri sobotňajšej razii zadržala niekoľko ľudí.

Polícia vykonala v sobotu 3. augusta raziu v bratislavskom klube Kácečko. Jeden z čitateľov Refresheru nám povedal, že kukláči do podniku nabehli aj so psom a prehľadávali každý stôl. Niekoľko ľudí vraj videl spútaných pri toaletách.

Podľa jedného z užívateľov Redditu bola vraj polícia k zákazníkom podniku veľmi vulgárna a hrubá. Napísal, že polícia údajne zadržala 6 ľudí. 2 ľudí vraj z dôvodu, že do policajtov začali strkať. 

„Hneď ako rozkopli dvere začali nadávať a kričať nech sa všetci postavia hlavou ku stenám s rukami vystretými na stenu. Ako keby tam tancovali nejakí ozbrojení kriminálnici. V zásade by to nebolo až také zlé, ale ide o to ako začnú vrieskať po ľuďoch, ktorí sa tam prišli iba zabaviť a nerobia nikomu nič zlé. Zároveň povedať ‚Postavte sa hneď všetci k stene do p**e‘ a ďalších milión nadávok a vreskot popri tom je úžasne profesionálne,“ napísal muž na Reddite. 

Na otázku, ako polícia hodnotí zákrok, nám odmietli odpovedať a zaslali iba tlačovú správu. „Informácie, ktoré sme Vám mohli poskytnúť sú uvedené v tlačovej správe,“ napísala hovorkyňa. 
Domov
Zdieľať
Diskusia