Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
8. augusta 2024 o 11:20
Čas čítania 0:36

Už v piatok začína festival Grape. Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Chystáš sa na Grape? Polícia avizuje veľké dopravné obmedzenia.

  • V súvislosti s hudobným festivalom Grape na trenčianskom letisku sa musia vodiči pripraviť na dopravné obmedzenia.
  • Parkoviská v dejisku festivalu otvoria už v piatok 9. augusta od 8.00 h. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Citát: „Vodiči prichádzajúci od Bratislavy budú dopravným značením nasmerovaní k zjazdu z D1 na diaľničnej križovatke Lúka. Automobily od Žiliny nasmerujú k zjazdu z D1 na diaľničnej križovatke Nové Mesto nad Váhom. Oba smery budú súčasne vedené po ceste II/507 smerom na obec Beckov, Trenčianske Stankovce a následne cez obec Veľké Bierovce do areálu letiska Trenčín,“ informuje polícia.

Širší kontext: Príjazdová trasa od Prievidze po ceste I/9 bude viesť cez novú okružnú križovatku pri obci Trenčianska Turná smerom na obec Veľké Bierovce a následne na letisko.

Všetky tri príjazdové trasy na festival sú označené dočasným dopravným značením. Polícia žiada účastníkov festivalu, aby venovali pozornosť a rešpektovali dopravné značenie a pokyny polície a usporiadateľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia