Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
9. augusta 2024 o 20:06
Čas čítania 0:31

VIDEO: Slovenskí policajti našli kokaín v paradajkových konzervách. Zverejnili video zo zásahu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž prevážal zo zahraničia marihuanu a kokaín.

32-ročný Dominik B. z okresu Malacky balil za pomoci stroja kokaín do paradajkových konzerv. Ilegálne látky mal muž dovážať zo zahraničia už od roku 2022. Kokaín a marihuanu mal muž skladovať v nebytovom priestore v Malackách ale aj v  jednom z bytov. 

„Drogy následne delil na menšie dávky, vákuovo uzatváral a za použitia špeciálneho stroja na to určeného ich uzatváral do konzerv s rôznymi nálepkami,“ napísala polícia na sociálnej sieti. 

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky  zaistili pri prehliadke nebytového priestoru aj biely hrudkovitý materiál, ktorý následne zaslali k expertíznemu skúmaniu.

Skúmanie preukázalo, že množstvo zodpovedá celkovo 547,48 gramov kokaínu s vysokým percentom obsahu drogy. „Po vykonaní potrebných úkonov bol obvinený muž umiestnený v cele policajného zaistenia, pričom zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný aj podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ uvádza polícia na facebooku. 

Kokaín v konzerve
Zdroj: Facebook/Polícia SR- Bratislavský kraj

Domov
Zdieľať
Diskusia