Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
dnes 30. septembra 2024 o 7:30
Čas čítania 0:33

VIDEO: Rudolf Huliak sa v relácii STVR prekotil aj so stoličkou. Moderátor a štáb mu pomáhali na nohy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rudolf Huliak sa po hrozivom páde postavil na nohy.

  • Rudolf Huliak mal v relácii O 5 minút 12 nehodu. Poslanec sa chcel odtiahnuť od stola a pritom sa prevrátil spolu so stoličkou.
  • Na záberoch, ktoré kolujú internetom, vidieť, ako poslanec chvíľu šokovane leží na zemi. Kým k nemu dobehol moderátor s ďalšími ľuďmi, stihol sa posadiť.

Širší kontext: Rudolf Huliak bol v nedeľu hosťom v O 5 minút 12. V relácii povedal, že sa ospravedlňuje všetkým ženám, ktorých mohla jeho urážka „su*a“ pohoršiť. Lucii Plavákovej sa však osobne neospravedlnil. Naopak, poslankyňu obvinil, že ublížila ženám, ktoré prišli o svoje deti.

Huliak svoje správanie ospravedlnil tým, že je chlap z dediny a z hory. Povedal, že jeho vyjadrenie bolo expresívne, no on už vraj nevie, čo iné má robiť. Opäť zopakoval, že Plavákovú nazval su*ou preto, že práve fena od psa dokáže zahrdúsiť svoje mláďatá. Narážal tým na jej názor na interrupcie.

Domov
Zdieľať
Diskusia