Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Barbora Fábryová
dnes 29. septembra 2024 o 13:10
Čas čítania 0:33

Huliak sa ospravedlnil ženám, ktorých sa jeho urážka dotkla. Opäť sa však pustil do Plavákovej a oznámil, že z parlamentu neodíde

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rudolf Huliak povedal, že sa má ospravedlniť aj Lucia Plaváková.

Rudolf Huliak v STVR povedal, že sa ospravedlňuje všetkým ženám, ktorých mohla jeho urážka „su*a“ uraziť. Lucii Plavákovej sa však osobne neospravedlnil. Naopak, poslankyňu obvinil, že ublížila ženám, ktoré prišli o svoje deti.

„Ospravedlňujem sa všetkým ženám, ktorých sa toto oslovenie dotklo. Mala by sa ospravedlniť aj pani Plaváková ženám, ktoré nemôžu otehotnieť či tým, ktoré prišli o svoje deti,“ povedal Huliak.

Huliak svoje správanie ospravedlnil tým, že je chlap z dediny a z hory. Povedal, že jeho vyjadrenie bolo expresívne, no on už vraj nevie, čo iné má robiť. Opäť zopakoval, že vyjadrenie su*a povedal preto, že práve fena od psa dokáže zahrdúsiť svoje mláďatá. Narážal tým na Plavákovej názor na interupcie.

Huliak povedal, že rozhodne zostáva v kresle poslanca parlamentu. Tvrdí, že sa necíti vinný a vraj dobre spáva. Zároveň nemieni odísť ani z postu predsedu envirovýboru.

huliak
Zdroj: STVR/Reprofoto
Domov
Zdieľať
Diskusia