Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
včera 2. októbra 2024 o 15:44
Čas čítania 0:43

VIDEO: Lietadlu Ryanair explodovali pneumatiky pri pristávaní v Taliansku. Bolo to strašidelné a šokujúce, opísala pasažierka

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Po incidente odklonili lety na iné letiská.

  • Na letisku Orio al Serio pri Miláne došlo k incidentu, keď lietadlu spoločnosti Ryanair letiacemu z Barcelony explodovali všetky štyri pneumatiky pri pristávaní na letisku Bergamo Orio al Serio, informuje Daily Mail.
  • V dôsledku toho všetky prílety a odlety z letiska pozastavili. Lietadlo poškodilo povrch dráhy a cestujúcich evakuovali.
  • Na miesto dorazili záchranné tímy, hoci neboli hlásené žiadne zranenia. Situácia spôsobila výrazné meškania v prevádzke letiska.

Citát: „V lietadle som cítila zápach spálenej gumy. Bolo to dosť desivé. Boli sme pripravení ísť a objavili sa plamene, čo bolo strašidelné a šokujúce. Nikdy predtým som nič také nezažila,“ uviedla jedna z pasažierok.

Širší kontext: Po incidente odklonili lety do Milána na iné letiská, ako je Miláno Malpensa a Verona. Technici pracovali na oprave lietadla, aby sa mohlo vrátiť do prevádzky.

Domov
Zdieľať
Diskusia