Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
dnes 7. októbra 2024 o 9:37
Čas čítania 0:44

Dedinský futbal na severe Slovenska sa zmenil na drámu. Fanúšik priložil k hlave delegáta zbraň, potom utiekol na kolobežke

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Agresívneho diváka polícia zadržala chvíľku po tom, ako ušiel z miesta činu.

  • Dedinský futbalový zápas medzi Gbeľanmi a Horným Hričovom sa zmenil na šokujúci a dramatický incident.
  • Počas prestávky medzi polčasmi sa jeden z divákov, bývalý rozhodca, vyhrážal delegátovi stretnutia zbraňou.
  • Polčasový incident spôsobil prerušenie zápasu na viac ako 40 minút.

Citát: „Dotyčný, nazval by som ho chronický kriklúň, stále vykrikoval. Delegát ho upozornil, aby sa správal slušne. On však preskočil dva rady, vytiahol pištoľ, natiahol ju a priložil mu ju k hlave. Stál som dvadsať metrov od toho. Bál som sa. Ten zvuk uzáveru a pozeráte priamo na to... Niekto na tribúne potom skríkol: Volajte políciu. Dotyčný naskočil na kolobežku a odišiel,“ opisuje svedok incidentu. 

Širší kontext: Podľa výpovede svedka začal dotyčný počas zápasu kričať a jeho správanie sa postupne zhoršovalo. Keď ho delegát upozornil, situácia eskalovala. Chvíľu potom, ako divák ušiel, ho polícia zadržala.

„Správal sa neslušne a vulgárne, preto som ho upozornil. On však preskočil bariéru, vytiahol pištoľ a priložil mi ju k hlave. Ľudia začali utekať a ja som si uvedomil, že ide o môj život,“ opísal ohrozený delegát Vladimír Baďura. Taktiež dodal, že tento zážitok ho donúti premýšľať, či bude vo svojej práci pokračovať.

Späť
Zdieľať
Diskusia