Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
28. januára 2023, 7:45
Čas čítania 0:48

Na diskotéke v Humennom niekto znásilnil mladé dievča. V podniku vznikli videá, ktoré by vraj mohli identifikovať páchateľa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia zatiaľ nezverejnila bližšie informácie o incidente, ktorý sa odohral v jednom z humenských podnikov.

Policajti aktuálne na východe Slovenska vyšetrujú prípad znásilnenia mladej ženy, ku ktorému malo dôjsť v Humennom. Incident sa podľa doteraz zverejnených informácií odohral počas diskotéky v jednom z miestnych podnikov, informuje portál noviny.sk.

Okolnosti celého prípadu sú zatiaľ nejasné. Polícia spoločne s rodičmi sa nateraz rozhodli nezverejniť identitu znásilneného dievčaťa, no jej matka prosí verejnosť o pomoc s vyšetrovaním.

Prišla domov v hroznom stave, bola na tom psychicky veľmi zle, prišla domov a plakala,“ hovorí tínedžerkina matka. Mladá Humenčanka doma po diskotéke rodičom povedala, že sa v podniku stala obeťou sexuálneho napadnutia, a tak jej matka trvala na tom, aby udalosť nahlásili na políciu. 

Policajti momentálne incident intenzívne vyšetrujú, pričom dievčaťu odobrali vzorky krvi, ale zaistili aj viaceré vzorky, napríklad z oblečenia napadnutej ženy.

Na diskotéke vzniklo niekoľko videí, ktoré zachytávajú minimálne to, ako kamaráti dievča dvíhajú zo zeme po tom, čo malo k útoku dôjsť. Matka mladej ženy si preto myslí, že takýchto videí môže existovať viacero a mohli by obsahovať indície, ktoré by viedli k identifikácii potenciálne páchateľa.

18. marca 2024, 12:30 Čas čítania 6:53 Muž vyrábal z mŕtvol malých dievčat desivé bábiky. Ich telíčka vykopal z hrobov a vkladal do nich malé reproduktory Muž vyrábal z mŕtvol malých dievčat desivé bábiky. Ich telíčka vykopal z hrobov a vkladal do nich malé reproduktory

Žiadneho podozrivého zatiaľ polícia nezadržala, ale ani neobvinila. „Vzhľadom na to, že sú v prípade vykonávané všetky potrebné procesné úkony, bližšie informácie k nemu nie je možné poskytnúť,“ oznámila policajná hovorkyňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia